Calidade
recoñecida

Fresh seafood

Cunha ampla cultura gastronómica, a costa proporciona variedade e calidade en peixes e mariscos. Contan con restaurantes con Estrela Michelín internacionalmente recoñecidos onde gozar da mellor comida.

Nas populares zonas dos viños encontrarás unha das mellores fórmulas para relaxarse, practicando unha tendencia moi característica: o tapeo.

Mar
e terra

A calidade e a variedade dos seus produtos autóctonos, tanto do campo como do mar, fan da gastronomía un dos principais recursos da zona. Máis de 300 festas gastronómicas na rexión de Galicia así o demostran.

Pulpo con cachelos,cocina de Galicia
crab male coocked named  european spider  with  wooden background ;  maja squinado
Galician stew with beans, sausage and cabbage
gastro01

A Coruña dispón dunha amplísima listaxe de restaurantes, tascas, tabernas ou bares. Exquisitos produtos e unha mimada elaboración capaz de seducir o máis esixente dos padais.

Ferrol e a comarca de Ferrolterra oferta unha gran variedade de bares e restaurantes para gozar do pracer da súa gastronomía.